fbpx
Політика

Янукович-молодший назвав зрадою підписання політичної частини УА з ЄС

Син усуненого Верховною Радою президента України Віктора Януковича, нардерп-регіонал Віктор Янукович-молодший вважає, що нинішня українська влада зрадила свій народ, підписавши політичну частину Угоди про асоціацію з Євросоюзом. Про це Віктор Янукович-молодший написав у своєму Facebook.

 «Підписання політичної частини угоди з ЄС виглядає як, вибачте за вільність, злегка вагітна дівчина! Угода являє собою цільний документ, який юридично неможливо розділити на які-небудь частини! Саме тому президент В.Ф. Янукович відмовився його підписувати свого часу, оскільки інтереси України там не те що не були враховані, країну просто заганяли в кабалу!» – заявив він.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

 На думку сина Януковича, бажання деяких західних країн захопити Україну і зробити її черговою колонією з розміщенням на її території ПРО, радіоактивних відходів та іншої гидоти дуже велике і «міняло Яценюк» допоміг Європі втілити цю мрію в реальність. Зробив він це, упевнений Віктор Янукович-молодший, виключно на свою користь.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

 «Всім вже зрозуміло, що асоціація з ЄС була не тією метою, до якої так рвалася тодішня опозиція? Українці, ось тепер нас з Вами по-справжньому продали і зрадили!» – упевнений нардеп.

Читайте також: