fbpx
Політика

Кабмін позбавлять службових автомобілів, – Семерак

Українська влада зробила заяву, згідно з якою вона збирається виставити на продаж службові автомобілі, які були у розпорядженні Кабінету міністрів. З такою заявою сьогодні, 20 березня, виступив міністр Кабміну Остап Семерак. Про це повідомляють «Аргументи і Факти в Україні».

 «Прем’єр-міністр України, а також всі міністри висловили своє бажання відмовитися від обслуговування службовими автомобілями. На сьогоднішній день ми вже готуємо ці автомобілі до продажу. Вони будуть продані на конкурсній основі із залученням громадськості», – прокоментував ситуацію Остап Семерак.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

 Крім цього міністр додав, що в розпорядженні Кабінету міністрів в даний момент знаходиться 150 легкових автомобілів, а також 50 мікроавтобусів і вантажних автомобілів.

 Також сьогодні стало відомо і про те, що було прийнято рішення про скасування 1200 перепусток особам, яким було дано право проходити в будівлю Кабінету міністрів. Остап Семерак висловив думку, що ці люди, швидше за все, в будівлі Кабінету міністрів вирішували свої особисті питання. Нагадаємо, що раніше повідомлялося про те, що всі українські чиновники в цілях економії не будуть здійснювати перельоти бізнес-класом.

Читайте також: