fbpx
Політика

Київ на межі дефолту, – Бондаренко

Києву загрожує дефолт, оскільки Київська державна міська адміністрація не має коштів для виплати своїх боргів, також і міжнародним структурам. Про це заявив голова КМДА Володимир Бондаренко, повідомляє «Інтерфакс-Україна».

 «Ми на межі дефолту за попередніми позиками, сотню з гаком мільйонів гривень ми повинні виплатити  цього місяця. Сюди будуть їхати ЄБРР та інші структури, які нам дали гроші, а ми їм непорядно не повертаємо. І тому буде неприємна ситуація», – заявив він.

Читайте також:  Туреччина наполягає на "переговорах" між Україною та росією

 Також Володимир Бондаренко повідомив, що в цій ситуації сподівається лише на допомогу Кабінету міністрів. У такому випадку можна буде уникнути в Києві дефолту. Водночас голова КМДА сподівається, що останні події в країні зможуть «зіграти на руку» Києву, і світ допоможе подолати фінансову кризу в українській столиці.

Читайте також:  Фіцо каже, що Чехія поставила під загрозу відносини зі Словаччиною через Україну

 «Думаю, дефолт по Києву вони не оголосять – зараз весь світ дивиться на нас, вся надія на те, що ми популярні з точки зору революційних подій, і що нам допоможуть, щоб не було дефолту», – резюмував Володимир Бондаренко.

Читайте також: