fbpx
Політика

Луценко не виключає своєї участі в боротьбі за місце мера Києва

Як заявив лідер «Третьої Української Республіки» Юрій Луценко він готовий повернутися в політику, однак має намір це зробити не через призначення, а шляхом обрання. Як пояснив екс-міністр внутрішніх справ, він вважає, що після певної паузи, політик повинен отримати мандат довіри безпосередньо від людей.

 За словами Юрія Луценка, це його свідоме рішення, і саме тому він не погодився очолювати які-небудь відомства чи міністерства.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

 Водночас, як сказав Луценко, він не виключає своєї участі у виборах мера Києва. Більше того, він вже приступив до консультацій з різними політичними силами і самими киянами з даного питання.

 Він планує провести також ряд неформальних зустрічей з людьми, розраховуючи почути їх думку щодо його участі у виборах. При цьому він сказав, що для нього не буде трагедією, якщо люди побажають бачити на місці міського голови іншу людину.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

 «В Україні багато й іншої роботи», – зазначив Юрій Луценко.

 До такої роботи належить створення нової політичної сили, яка б відповідала вимогам Майдану. На його думку, на даний момент такої сили просто немає.

 «Тому створення такої партії, яка відповідатиме таким запитам суспільства, я бачу своїм завданням», – підсумував Луценко.

Читайте також: