fbpx
Новини світу

Фірташ про свій арешт: Причиною слугував політичний мотив

У вівторок, 18 березня, з’явилися коментарі відомого українського бізнесмена Дмитра Фірташа, який, кажучи про свій арешт, відзначає «політичний мотив».

 У заяві бізнесмена підкреслюється, що для його затримання «відсутні неспростовні підстави». Дмитро Фірташ заявляє про свою впевненість у тому, що причиною арешту «слугував чисто політичний мотив».

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

 Коментуючи ситуацію, що склалася, Фірташ підкреслює, що його арешт «становить загрозу для великої кількості робочих місць на Україні». Крім того, за словами Дмитра Фірташа, такий стан справ може негативно відбитися на його бізнесі.

 Те, що відбувається український бізнесмен назвав «несправедливою акцією США», яка, може «завдати українцям ще більшого збитку», якщо будуть зроблені будь-які юридичні кроки надалі.

Читайте також:  Президентські вибори в Словаччині. Хто переможе "руський мір" чи європейські цінності

 Нагадаємо, що інформація про затримання австрійською владою українського бізнесмена Дмитра Фірташа з’явилася ще 12 березня. Український бізнесмен був затриманий в столиці Австрії Відні за запитом Федерального бюро розслідувань Сполучених Штатів.

 За матеріалами: ИТАР-ТАСС, Кorrespondent.net

Читайте також: