Нова влада в Україні прибирає всіх, хто їй неугодний – син Януковича

Як написав на своїй сторінці в Facebook син екс-президента України, Віктор Вікторович Янукович, в Україні почала розгортатися демократія за бандитським сценарієм. За його словами, так звана «революція» випустила на свободу величезну кількість злочинців, які мають реальні терміни за різні тяжкі злочини, в зокрема і насильницького характеру.

 «І сьогодні, вони всі розгулюють на волі, з криками: "я – нова влада, так що можу і голову тобі відірвати і мені за це нічого не буде"», – додав він.

 При цьому Віктор Янукович-молодший звернув увагу на те, що нова влада позбавляє свободи тих, хто відкрито висловлює свою позицію і не боїться говорити про те, що дана влада нелегітимна. Він підкреслив, що прибирають всіх, хто неугодний і хто мислить інакше. Як він зазначив, політика подвійних стандартів у наявності.

Related Post

 «Ті, хто був затриманий за розбій, були амністовані, як політичні, а ті, хто тепер насправді захищає державні інтереси – вже злочинці. Парадокс», – написав Янукович-молодший.

 Він не став перераховувати всіх, хто був заарештований, проте все ж прокоментував один з останніх арештів, а саме – екс-губернатора Харківської області Михайла Добкіна, сказавши, що його арешт не можна підвести ні під які норми права.

 «Як же боїться нинішня хунта, що їх справжні плани дізнається народ, який вони цинічно обманули! Але і це не найбільше зло, вчинене ними! Найбільше, припускаю, вони боятися відповідальності за загиблих хлопців, які були розстріляні по їх команді! А далі, їм дуже страшно – за економіку держави, яку вони примудрилися розтерзати за лічені дні і за розвал держави в цілому! Управляти державою – не корів пасти, хоча керувати стадом бойовиків – їм, ймовірно, куди цікавіше!», – підсумував Віктор Вікторович Янукович.

Leave a Comment