fbpx
Політика

Нова влада в Україні прибирає всіх, хто їй неугодний – син Януковича

Як написав на своїй сторінці в Facebook син екс-президента України, Віктор Вікторович Янукович, в Україні почала розгортатися демократія за бандитським сценарієм. За його словами, так звана «революція» випустила на свободу величезну кількість злочинців, які мають реальні терміни за різні тяжкі злочини, в зокрема і насильницького характеру.

 «І сьогодні, вони всі розгулюють на волі, з криками: "я – нова влада, так що можу і голову тобі відірвати і мені за це нічого не буде"», – додав він.

 При цьому Віктор Янукович-молодший звернув увагу на те, що нова влада позбавляє свободи тих, хто відкрито висловлює свою позицію і не боїться говорити про те, що дана влада нелегітимна. Він підкреслив, що прибирають всіх, хто неугодний і хто мислить інакше. Як він зазначив, політика подвійних стандартів у наявності.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

 «Ті, хто був затриманий за розбій, були амністовані, як політичні, а ті, хто тепер насправді захищає державні інтереси – вже злочинці. Парадокс», – написав Янукович-молодший.

 Він не став перераховувати всіх, хто був заарештований, проте все ж прокоментував один з останніх арештів, а саме – екс-губернатора Харківської області Михайла Добкіна, сказавши, що його арешт не можна підвести ні під які норми права.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

 «Як же боїться нинішня хунта, що їх справжні плани дізнається народ, який вони цинічно обманули! Але і це не найбільше зло, вчинене ними! Найбільше, припускаю, вони боятися відповідальності за загиблих хлопців, які були розстріляні по їх команді! А далі, їм дуже страшно – за економіку держави, яку вони примудрилися розтерзати за лічені дні і за розвал держави в цілому! Управляти державою – не корів пасти, хоча керувати стадом бойовиків – їм, ймовірно, куди цікавіше!», – підсумував Віктор Вікторович Янукович.

Читайте також: