fbpx
Політика

Кадиров стурбований дотриманням прав співвітчизників в Україні

Глава Чеченської республіки Рамзан Кадиров стурбований дотриманням прав вихідців з Росії в Україні. Він доручив депутату Держдуми від ЧР Шамсаілу Саралиєву вивчити ситуацію і доповісти президенту Чечні.
 
«В Україні проживають мільйони наших співвітчизників. Нас турбують питання забезпечення їх безпеки та їх майбутнього. Сьогодні у мене відбулася зустріч з депутатом Держдуми Шамсаілом Саралиєвим. Я доручив йому зайнятися питаннями вивчення ситуації з дотриманням прав росіян і чеченців», – написав Кадиров на своїй сторінці в соцмережі, додавши, що «ми нікому не дозволимо зазіхати на життя, здоров’я і майно співвітчизників».
 
Повноважний представник президента РФ у Північно-Кавказькому федеральному окрузі Олександр Хлопонін висловив солідарність з Кадировим, заявивши, що надання допомоги співвітчизникам за кордоном – це позиція не тільки голови Чеченської Республіки, а й багатьох глав суб’єктів Росії.
 
Нагадаємо, раніше Рамзан Кадиров повідомив, що регіональний громадський фонд імені Героя Росії Ахмата – Хаджі Кадирова готовий надати населенню Криму гуманітарну допомогу.

Читайте також:  Словаччина - не Угорщина, а Фіцо далеко до Орбана

 

Кадиров стурбований дотриманням прав співвітчизників в Україні (відео):

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: