fbpx
Політика

Царьов не бачить причин для викрадення Булатова

Народний депутат України від Партії регіонів Олег Царьов прокоментував викрадення активіста Автомайдану Дмитра Булатова, написавши на своїй сторінці в Facebook, що не хоче розбиратися, з якої причини Булатов на відео з вухами, хоча каже, що одне йому відрізали, а також не хоче обговорювати, чому у того за 10 днів ув’язнення не виросла щетина.

 При цьому він зазначив, що натяки на те, що за викраденням Булатова стоїть російський спецназ, на його думку, просто смішні, оскільки він упевнений, що в тому випадку, якщо б у російських спецслужб було б таке завдання, то Булатов навряд чи б щось пам’ятав і був би сумирним, чистим і відповідав би на всі питання.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

 «І вже зовсім ідіотською виглядає фраза, якою Булатов хоче натякнути про російські сліди: "вони говорили з російським акцентом". Перл. Це російською з російським акцентом або українською з російським? Мені незрозуміло, що від нього хотіли дізнатися?», – написав Олег Царьов.

 Крім того, Олег Царьов сумнівається, що Булатова викрали заради того, щоб дізнатися, хто фінансує Автомайдан. За словами депутата, ні для кого не секрет, хто за цим стоїть.

 «Я сам знаю чотирьох своїх колег по парламенту, хто фінансує. У чому був сенс викрадення, не зрозуміло. Точніше, незрозуміло, навіщо це могло бути владі, зате зрозуміло, навіщо Булатову. Відмова від співпраці зі слідством – приблизно так само, що і у всіх попередніх випадках: і Чорновіл, і з іншими», – зазначив політик.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

 На думку Царьова, не можна випускати було Булатова за кордон – потрібно було розслідувати цю справу, знайти тих, хто його викрав, а якщо таких не було, то покарати його за обман.

 «І найголовніше, Дмитро Булатов спровокував заворушення, в результаті яких кілька людей загинули та понад п’ятсот осіб потрапили до лікарень. Не можна таке прощати», – підсумував Олег Царьов.

Читайте також: