fbpx
Новини Євромайдана

У Білорусі заарештували футбольних фанатів за підтримку Євромайдану

 Білоруський суд виніс постанови про адмінарешт футбольних фанів, які підтримали Євромайдан.

  Щодо 23 всіх фанатів борисівського футбольного клубу "БАТЕ", зображених на фотографії з акції на підтримку українського Євромайдану, винесені судові постанови про адміністративний арешт, повідомляє УНН з посиланням на білоруські ЗМІ.

 "До міліції викликають багатьох хлопців, які непричетні до даної акції. За попередньою інформацією, хлопців вирахували по камерах відеоспостереження. Перед акцією хлопці відвідували гру волейбольного клубу "БАТЕ". Варто відзначити, що осіб фанатів "БАТЕ" на фотографії не видно", – йдеться в повідомленні.

 Раніше стало відомо, що два вболівальника клубу засуджені та вже відбувають покарання. Крім того, за повідомленнями, співробітники міліції викликають представників різних фанатських рухів "для бесіди". Дзвінки вже надходили фанатам мінського "Динамо", "БАТЕ", "Немана", "Мінська" та інших команд.

 Справи стосовно борисівських уболівальників були заведені за несанкціоновану акцію на підтримку українського Євромайдану, коли близько двох десятків фанатів вишикувалися на вулиці в лінію з транспарантами "Тримайся, Україна! Ми з вами" і "Героям слава", а також біло-червоно-білим прапором. Фото з ​​заретушованими особами у подальшому було розміщено в Інтернеті.

 Джерело: УНН

Читайте також: