fbpx
Шоу-бізнес

Вуді Аллен відкидає всі звинувачення прийомної дочки в домаганнях

Як повідомив Леслі Дарт, представник американського режисера Вуді Аллена, той заперечує звинувачення у сексуальних домаганнях до прийомної дочки Ділан Ферроу. Режисера, який минулого тижня був номінований на «Оскар», звинуватили в зґвалтуванні прийомної дочки, що нібито мало місце в 1992 році.

«Містер Аллен прочитав статтю і знайшов її брехливою та ганебною. Дуже скоро він виступить з відповіддю на неї. Дуже важливо, щоб ви взяли до відома наступні факти. Було зроблено ретельне розслідування незалежними експертами, яких призначив суд. Експерти зробили висновок, що ніякого достовірного свідчення сексуального насильства не було, а Ділан Ферроу виявилася нездатна відрізнити фантазію від реальності і, ймовірно, знаходилася під впливом своєї матері Мії Ферроу. Звинувачення Вуді Аллену пред’явлені не були», – розповів представник кінематографіста.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

 Нагадаємо, днями 28-річна прийомна донька Вуді Аллена Ділан Ферроу опублікувала відкритий лист, в якому повідомила про сексуальні домагання з його боку, яким вона, нібито, піддавалася в дитинстві.

У 1993 році колишня дружина Аллена і мати Ділан Ферроу актриса Міа Ферроу звинувачувала режисера в домаганнях до дочки, але в той раз суд визнав докази злочину непереконливими.

Читайте також: