fbpx
Політика

Олег Царьов закликав футбольних фанатів відмовитися від участі в акціях у Києві

 Народний депутат України від Партії регіонів Олег Царьов написав у себе в Facebook, що ситуація в столиці загострилася до краю. За його словами, в центрі Києва фактично йдуть бойові дії. Крім того, як він нагадав, вже є перші жертви.

 «Саме до радикалізації обстановки весь цей час закликали лідери опозиції. За принципом «чим гірше тим краще» підбурювали до безкомпромісного жорсткого протистояння», – йдеться в повідомленні політика. При цьому він зазначив, що смерть людей це справжня трагедія і в зв’язку з цим він приніс свої співчуття рідним загиблих.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

 Як заявив Царьов, в центрі йде справжнє збройне протистояння, яке супроводжується погромами, і в результаті якого гинуть люди. За його словами, це результат безвідповідальних дій опозиції.

 Нагадав він і про повідомлення, що до акцій в Києві планують приєднатися футбольні фанати – ультрас з різних міст. «Ми знаємо їх рішучий характер, їх готовність діяти жорстко і швидко», – зазначив Олег Царьов. У зв’язку з цим, він вирішив звернутися до лідерів ультрас, закликавши їх відмовити молодих людей від участі у заворушеннях. Депутат підкреслив, що кидати фаєри і битися на стадіоні і брати участь в погромах, влаштованих у столиці – зовсім різні речі.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

 «Ще є можливість зупинитися, одуматися, відвести бойовиків з вулиць. Лідери опозиції повинні усвідомити повну моральну і юридичну відповідальність за результати своїх дій. Те, що відбувається – на їхній совісті. Провокатори зобов’язані сповна відповісти за законом», – підсумував Олег Царьов.

Читайте також: