fbpx
Новини Євромайдана

Активіст Євромайдана Юрій Вербицький, якого викрали з Ігорем Луценком, знайдений мертвим, – ЗМІ

Сьогодні з’явилися повідомлення про те, що активіст ЄвромайданУ Юрій Вербицький, якого невідомі викрали разом з активістом Ігорем Луценком, був знайдений мертвим у Бориспільському районі Київської області.

 ЗМІ, з посиланням на «Інтерфакс-Україна» пишуть про те, що про упізнання Юрія Вербицького повідомила племінниця загиблого активіста. За її словами, тіло в морзі Борисполя упізнав її батько – рідний брат Юрія Вербицького. Раніше повідомлялося, що в районі с. Гнедин були виявлені два трупи. У ЗМІ писали про те, що голови трупів були обмотані скотчем, а на тілах були видні ушкодження. Пізніше, заявлялося про виявлення одного тіла.

Вчора, 21 січня, на своїй сторінці в Facebook активістка Марія Лебедєва написала, що зник громадський активіст Ігор Луценко. «Ігоря разом з потерпілим Юрієм Вербицьким, якого він привіз на своїй машині в Жовтневу лікарню, викрали невідомі!» – написала Лебедєва. У середу ввечері Ігор Луценко повідомив в Facebook, що його викрали з лікарні, але в даний момент він вже на волі.

 Ігор Луценко також повідомив, що разом з ним був викрадений Юрій Вербицький, про долю якого йому нічого невідомо.

Читайте також: