fbpx
Політика

Руслана Лижичко назвала роботу українського парламенту “грою не за правилами”

Руслана в Fb назвала події в Раді цирком.

   Співачка Руслана, яка зараз перебуває із візитом у Брюсселі, назвала вчорашню роботу українського парламенту “грою не по правилах”. Про це вона написала на своїй сторінці у Фейсбуку, передає УНН.

 “Я вчергове звернулася до технологів і сценаристів, які влаштували це шоу в Парламенті. Вважаю, те, що відбулося в Парламенті, є нічим іншим, як справжнім цирком. Нездала постановка, нездалі актори. Вважаю, що це гра не по правилах. Я так само підтримую думку, що це державний переворот”, — написала співачка.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

 У Брюсселі вона є гостею у Європейському парламенті, представляючи Євромайдан. “Чергую з Брюсселя. Я розповіла про свої плани, для чого я прилетіла і які зустрічі відбудуться”, — розповіла Руслана про своє включення із мітингувальникмаи на Майдані.

 Нагадаємо, 16 січня Верховна Рада крім проекту бюджету 2014-го року прийняла цілу низку законів, серед них про внесення змін до “Закону України „Про судоустрій і статус суддів“ та процесуальних законів щодо додаткових заходів захисту безпеки громадян” (№ 3879), який забороняє “незаконне” збирання, зберігання, використання, знищення, поширення конфіденційної інформації про правоохоронців, суддів та їх близьких родичів чи членів їх сімей.

Читайте також:  Російський «православний джихад» або орда іде на Захід

 Зазначимо, перший заступник голови Верховної Ради Ігор Калєтник, який проводив засідання, запропонував народним депутатам голосувати підняттям рук та ухвалювати законопроекти порядку денного без обговорення.

 Джерело: УНН

Читайте також: