fbpx
Шоу-бізнес

Джастіну Біберу порадили вдатися до медичної допомоги

Ні для кого не секрет, що молодий канадський виконавець Джастін Бібер останнім часом все частіше стає учасником скандальних історій. Саме це може закінчитися для артиста лікуванням у рехабі.

 Згідно з інформацією західних ЗМІ, близькі люди Джастіна вмовляють його звернутися за професійною медичною допомогою, так як вважають, що у нього проблеми з наркотиками і деякі порушення поведінки. Особливо близькі Джастіна стурбовані останніми днями – спочатку сусід Бібера викликав поліцію після того, як співак і його друзі закидали сусідський будинок яйцями, потім правоохоронці обшукали будинок самого співака, виявивши заборонені препарати у кращого друга Джастіна, що знаходився там.

 

 Близьке до Джастіна Бібера джерело повідало: «Люди, які хвилюються за Джастіна і які особливо йому близькі, хотіли б, щоб він не відмовлявся від допомоги».

 Однак якщо вірити чуткам, сам Джастін Бібер не погоджується на проходження лікування.

 До слова, раніше ЗМІ повідомляли, що Селена Гомес, з якою Джастін знову підтримує спілкування, пропонує хлопцеві також пройти курс управління гнівом для того, щоб надалі уникнути скандалів з ​​його участю. Обізнане джерело говорить: «Селена – вихована в старомодних традиціях дівчина з Техасу, вона вважає, що хороші манери і гідна поведінка – це дуже важливо. Вона говорила Джастіну, що йому доведеться виправитися, раз вже вони знову почали зустрічатися».

  За матеріалами: ContactMusic

Читайте також: