fbpx
Політика

Кадиров: «Терористам не до Олімпіади, вони оплакують убитого Доку Умарова”

Глава Чечні Рамзан Кадиров заявив, що отримані нові докази того, що ватажок терористів Доку Умаров був убитий під час однієї з спецоперацій.

 "Зараз є докази того, що він дійсно був знищений, хоча самого трупа поки не знайшли, ми його шукаємо", – написав Кадиров на своїй сторінці в Instagram. За словами чеченського лідера, у розпорядженні силовиків виявилася запис переговорів так званих емірів Кабарди і Дагестану, в ході яких обидва обговорювали необхідність обрання "еміра емірату Кавказ" у зв’язку з тим, що Умаров мертвий.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

Кабардинський "емір" пропонував цей статус дагестанському ватажкові, а дагестанські бандити наполягають на тому, щоб "еміром" був деякий Вадалов, уродженець Чечні.

 "Я і раніше казав, що його немає серед живих, а тепер ми отримали запис розмови так званих емірів, в якому вони заявляють про його смерть, співчувають один одному і обговорюють кандидатуру нового еміра. Їм не до Олімпіади. Тому всі розмови про загрозу Олімпіаді в Сочі абсолютно безпідставні", – написав Кадиров.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

 Нагадаємо, ще влітку минулого року Рамзан Кадиров заявив, що Умаров буде знищений до Олімпіади. Раніше лідер екстремістів організації "Імарат Кавказ" Доку Умаров в одному з відеозвернень заявив про намір зірвати Олімпіаду в Сочі і про те, що він нібито зняв існуючий мораторій на теракти за межами Північного Кавказу.

Читайте також: