fbpx
Політика

Зорян Шкіряк вірить, що «Беркут» розформують

 Екс-депутат Київради, один з членів ради ВО «Майдан» Зорян Шкіряк заявив, що «беркутівці», коли їх багато, коли вони озброєні і в повному камуфляжі, з щитами і кийками, коли перед ними беззахисні і мирні громадяни та діти – ведуть себе як герої. Однак по суті, як він зазначив, «беркутівці» хоч і здорові, але в житті більшість з них боягузи.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

За його словами, їм навіть страшно відкрити свої обличчя, але активістам все ж вдалося цього добитися і ідентифікувати всіх, хто застосував силу проти цивільних під Святошинським РВВС.

«Мабуть, придбані комплекси неповноцінності, бажання переваги, прагнення відчуття безконтрольної влади над людиною, бажання безкарно катувати і звірячому знущатися, і змушують служити різних покидьків в цьому спецпідрозділі», – написав Зорян Шкіряк у себе в Facebook.

Читайте також:  Російський «православний джихад» або орда іде на Захід

Як заявив активіст, силовики більше нічим не займаються, окрім як побиттям людей.

Він також висловив упевненість в тому, що в кінцевому підсумку це узаконене міліцейське бандформування буде розформовано як антинародне і злочинне.

Читайте також: