fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Ю. Луценка переведено із реанімації в палату

Ю. Луценко перевели з реанімації в палату.

  Юрій Луценко, який постраждав у сутичці біля Києво-Святошинського районного суду, перебуває у задовільному стані і переведений із реанімації до палати. Про це повідомив народний депутат України, член парламентської фракції Партії регіонів, голова підкомітету з питань законодавчого забезпечення медичної діяльності, захисту прав пацієнтів та професійної відповідальності медичних працівників Комітету Верховної Ради з питань охорони здоров’я Юрій Поляченко, який відвідав екс-міністра МВС у лікарні, передає УНН.

Читайте також:  СБУ і Нацполіція знешкодили на Прикарпатті наркосиндикат, який торгував важкими психотропами

 “Кілька годин тому я був у лікарні, де спілкувався з Юрієм Луценком (колись ми разом працювали в уряді) і його дружиною та був присутній на консиліумі своїх колег-лікарів. На даний час стан Юрія Віталійовича стабільний, його переводять із реанімації до палати. Лікарі встановили діагноз — струс мозку, також було проведено первинну хірургічну обробку рани в районі лобної долі”, — розповів народний депутат.

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

 “Сьогодні відкриті кримінальні провадження як щодо поведінки „Беркута“, так і щодо хуліганських вчинків осіб, які спровокували цей конфлікт. Адже постраждали як біля двох десятків правоохоронців, так і депутати й інші учасники цього конфлікту”, — резюмував Юрій Поляченко.

  Джерело: УНН

Читайте також: