fbpx
Економіка

День народження Міндоходів України

Як святкували першу річницю Міністерства доходів і зборів у Голосіївському районі столиці.

 Сьогодні виповнився рік з того дня, як Державна податкова та Державна митна служби об’єднались в єдине Міністерство доходів і зборів України. За цей короткий час відбулось чимало позитивних змін, які не можна залишити без додаткової уваги.

 Саме з цієї нагоди Міністр доходів і зборів України Олександр Клименко провів прес-конференцію на тему: «Результати роботи Міністерства доходів і зборів України за рік існування». Захід відбувся у режимі відео-селектору з представниками центральних та регіональних засобів масової інформації.

 А у життя ДПІ у Голосіївському районі ГУ Міндоходів у м. Києві цей день увійшов яскравим візитом учнів 11 класу ліцею податкової та рекламної справи № 21. Майбутніх колег запросили в урочистий день, аби вони зазирнули та ознайомились із роботою органу зсередини. Гостям було презентовано роботу Центру обслуговування платників, в якому створені комфортні умови для відвідувачів, діють зручні сервіси з видачі довідок, приймання звітності та надання консультацій.

 В ході екскурсії учні мали змогу ознайомитись із роботою усіх структурних підрозділів інспекції та відчути атмосферу щоденної, кропіткої роботи міндоходівців. А дехто вже пригледів собі майбутнє місце роботи.

 За матеріалами: ДПІ у Голосіївському районі ГУ Міндоходів у м. Києві

Читайте також: