fbpx
Шоу-бізнес

Джек Ніколсон знову залицяється до Дженніфер Лоуренс

 Метр голлівудського кінематографа Джек Ніколсон знову почав проявляти увагу до молодій зірці «Голодних ігор», актрисі Дженніфер Лоуренс. Про це вона сама розповіла під час одного з інтерв’ю.

Слід нагадати, що вперше Дженніфер Лоуренс познайомилася з Джеком Ніколсоном відразу після церемонії «Оскар- 2013». Коли Дженніфер Лоуренс давала інтерв’ю з нагоди отримання золотої статуетки за роль у фільмі «Мій хлопець – псих», Джек Ніколсон вклинився в розмову, привітавши дівчину і додавши: «Ти виглядала як моя колишня».

У відповідь на це Дженніфер Лоуренс пожартувала, сказавши: «І майбутня?». Популярний ловелас Ніколсон не розгубився і тут же сказав: «Я буду чекати».

Після цього Лоуренс отримала від Ніколсона букет квітів і пляшку шампанського, але на цьому їх спілкування закінчилося.

Однак не так давно історія повторилася. Як розповіла Дженніфер Лоуренс, вона знову отримала від Ніколсона квіти і пляшку дорогого шампанського. При цьому все це супроводжувалося запискою з наступними словами: «Вже за тобою сумую».

Примітно, що у Лоуренс вже є хлопець – молодий актор Ніколас Холт, з яким вона познайомилася на знімальному майданчику фільму «Люди Ікс: Перший клас».

Читайте також: