fbpx
Політика

Учасники мітингу на підтримку президента згортають наметове містечко і пропонують Євромайдану зіграти у футбол

Учасники мітингу на підтримку президента Віктора Януковича, який проходив у Маріїнському парку української столиці, згортають своє наметове містечко. Повідомляється, що учасники Антимайдану мають намір зустріти новорічні свята вдома, у колі рідних і близьких.

 За словами коменданта наметового містечка Олександра Зінченка, «зараз кожен з нас, хто досі тут, повинен повернутися в свій будинок, зустріти Новий рік і Різдво в колі своєї сім’ї». Олександр Зінченко вважає, що «найголовніше на цій землі – сім’я», а політики «сядуть за стіл переговорів і дійдуть компромісу, домовляться про мир і злагоду в суспільстві».

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

 Комендант наметового містечка Олександр Зінченко звернувся до учасників мітингу на Майдані Незалежності з пропозицією «провести якісь малі Олімпійські ігри». Олександр Зінченко заявив, що, наприклад, між представниками акції на підтримку президента і представниками Євромайдана можна було б провести футбольний матч. «Цим ми повинні символічно показати, що ми єдині, що між нами немає ворожнечі і чвар».

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

 Нагадаємо, що раніше із закликом повернутися в свої сім’ї і зустріти новорічні свята в колі близьких і рідних людей до мітингувальників звернувся представник «Партії регіонів» Михайло Чечетов.

 За матеріалами: Інтерфакс-Україна

Читайте також: