fbpx
Політика

Антимайдан. Прийняли резолюцію на підтримку президента України Віктора Януковича

Учасники мітингу в Маріїнському парку української столиці прийняли резолюцію на підтримку глави держави Віктора Януковича. У резолюції йдеться про підтримку рішень президента, які спрямовані на захист національних інтересів України, а також на збереження територіальної цілісності держави.

«Володіючи якостями національного лідера, демонструючи мудрість, витримку і самовладання, глава держави дав гідні відповіді на актуальні геополітичні та економічні виклики та загрози, в непростих переговорних процесах», – йдеться в прийнятій сьогодні резолюції. Відзначені в резолюції й угоди, які були досягнуті під час шостого засідання українсько -російської міждержавної комісії. Ці угоди були названі учасниками акції «воістину історичними». 17 грудня, коли між Росією і Україною були укладені ряд угод, учасники акції назвали доленосним для всієї країни днем.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

«Висловлюючи думку мільйонів наших співвітчизників, в ознаменування цього доленосного для всієї країни дня вносимо пропозицію про заснування пам’ятної дати: 17 грудня – День визволення України від кабальних газових контрактів Тимошенко», – наголошується в тексті резолюції.

Учасники акції в Маріїнському парку закликали опозиційних політиків «припинити свої антидержавні дії, не займатися провокаціями, не підбурювати своїх прибічників до насильства, вандалізму і агресії».

Читайте також:  «Брюссель грається з вогнем, він спокушає Бога», - прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан

Підтримуючі президента України Віктора Януковича напередодні Нового року і Різдва закликали всіх громадян країни до національного єднання і злагоди.

Відзначимо, що на мітингу противників чинної влади на Майдані Незалежності сьогодні відбулося чергове Народне віче, за результатами якого було оголошено про створення Народного об’єднання "Майдан", а співголовами ради "Майдану" стали Юлія Тимошенко, Арсеній Яценюк, Віталій Кличко, Олег Тягнибок, а також Сергій Квіт, Руслана Лижичко та Юрій Луценко.

За матеріалами: Інтерфакс-Україна

Читайте також: