Євромайдан шумить і блокує рух – заява МВС

Блокування руху в центральній частині Києва може обернутися для учасників Євромайдану кримінальною відповідальністю. Про це повідомили в прес-службі Міністерства внутрішніх справ України. Правоохоронці зазначають, що активісти Євромайдану, блокуючи вулиці і встановлюючи намети, значно перешкоджають руху автотранспорту та пішоходів. Внаслідок цього на проїжджій частині столиці створюються великі пробки.

«Дії учасників мирних зібрань не повинні порушувати права інших громадян. За блокування руху автомобілів передбачена відповідальність згідно з чинним законодавством», – йдеться в заяві МВС.

Крім того, в столичну міліцію останнім часом почастішали звернення мешканців центральних районів з приводу шуму в нічний час. Заважають євромайданівці і повноцінній роботі комунальних служб столиці.

Related Post

Мабуть, цими фактами міліція мотивує майбутній розгін Євромайдану. Адже, як відомо, напередодні опозиціонери заявили, що за наявною у них інформацією, силовики починають зачистку Майдану. Активісти екстрено стали залишати Будинок профспілок і виходити на вулицю.

За матеріалами: mvs.gov.ua

Leave a Comment