fbpx
Політика

Євромайдан шумить і блокує рух – заява МВС

Блокування руху в центральній частині Києва може обернутися для учасників Євромайдану кримінальною відповідальністю. Про це повідомили в прес-службі Міністерства внутрішніх справ України. Правоохоронці зазначають, що активісти Євромайдану, блокуючи вулиці і встановлюючи намети, значно перешкоджають руху автотранспорту та пішоходів. Внаслідок цього на проїжджій частині столиці створюються великі пробки.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

«Дії учасників мирних зібрань не повинні порушувати права інших громадян. За блокування руху автомобілів передбачена відповідальність згідно з чинним законодавством», – йдеться в заяві МВС.

Крім того, в столичну міліцію останнім часом почастішали звернення мешканців центральних районів з приводу шуму в нічний час. Заважають євромайданівці і повноцінній роботі комунальних служб столиці.

Читайте також:  «Брюссель грається з вогнем, він спокушає Бога», - прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан

Мабуть, цими фактами міліція мотивує майбутній розгін Євромайдану. Адже, як відомо, напередодні опозиціонери заявили, що за наявною у них інформацією, силовики починають зачистку Майдану. Активісти екстрено стали залишати Будинок профспілок і виходити на вулицю.

За матеріалами: mvs.gov.ua

Читайте також: