fbpx
Футбол

Футболісти «Динамо» про поразку від «Зорі»: Ми не реалізували свої моменти

Луганська «Зоря» вчора ввечері зуміла перервати свою багаторічну невдалу серію ігор проти київського «Динамо». Підопічні Юрія Вернидуба на заповненому «Авангарді» з рахунком 2:0 обіграли підопічних Олега Блохіна. Після гри футболісти «Динамо» виглядали засмученими і, коментуючи поразку, відзначили, що не змогли реалізувати свої моменти, яких, до слова, було створено киянами не так вже й багато.

Після гри Джермейн Ленс заявив про те, що він «…дуже засмучений, оскільки цей матч було зовсім необов’язково програвати». «Ми намагалися, грали у футбол, намагалися використовувати створені можливості, але в підсумку, вони забили два м’ячі, а ми жодного», – говорить футболіст і додає, що «Динамо» створило «безліч моментів», але не змогло забити.

Бразилець Дуду так само, як і Джермейн Ленс, зазначив погану реалізацію моментів. «У нас були моменти, але ми їх не реалізували. Дві помилки призвели до двох голів». «Бувають такі дні, коли м’яч просто не йде у ворота», – підкреслив бразильський легіонер київського «Динамо» і додав, що, на його думку, «…арбітри українського чемпіонату повинні мати більш високу кваліфікацію».

Нападник столичного клубу Браун Ідейє, відповідаючи на питання журналістів про те, що трапилося з «Динамо» в Луганську, відповів наступне: «Я думаю, ви це повинні запитати у тренера. Я тільки гравець, тому думаю, що це питання до тренера».

Про нереалізацію створених моментів після матчу «Зоря» – «Динамо» говорив і головний тренер столичної команди Олег Блохін. «Ми зробили дві помилки, скільки ударів завдала «Зоря»? Враховуючи, скільки моментів ми не використали, важко було перемогти. Потрібно реалізовувати те, що створюємо», – заявив Олег Блохін і додав фразу, яку довго обговорювали користувачі на різних інтернет-сайтах: «Сьогодні тур вийшов трохи дивним – одні виграють, інші програють».

За матеріалами: isport.ua Фото: sport -express.ua

Читайте також: