fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

У Волгоградській області невідомі викрали в поліції велику кількість зброї

Правоохоронні органи Волгоградської області ведуть пошук невідомих, які напередодні ввечері викрали прямо з будівлі поліції в місті Волзькому велику кількість газових пістолетів, а також ліцензійної документації.

"Імовірно в ніч на неділю невідомі, розбивши вікно, проникли в будівлю поліції громадської безпеки в місті Волзькому і викрали в одному з кабінетів вісім одиниць газової зброї, а також мисливську рушницю і бланки документації, що дають дозвіл на носіння зброї", – повідомили в прес-центрі місцевого регіонального ГУВС.

Читайте також:  СБУ та НАБУ затримали депутатів Сумської облради, які пропонували керівництву міста 100 тис. дол хабаря

За словами співробітника прес-служби, в даний час ведеться оперативно-розшукова діяльність, поліція намагається встановити коло осіб, які могли бути причетні до скоєння даного злочину. Крім того, порушено кримінальну справу відразу за двома статтями Кримінального кодексу 226 (розкрадання зброї або боєприпасів) і 325 (викрадення або пошкодження документів), а також керівництвом волгоградського ГУ МВС Росії призначена службова перевірка щодо голови відділу ліцензійно-дозвільної роботи, який допустив розкрадання переданої на утилізацію зброї з будівлі відділу поліції.

Читайте також:  Затримала рецидивіста, який тероризував мешканців Одеси під виглядом правоохоронця

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: