fbpx
Шоу-бізнес

Яна Станішевська похвалилася новою стрижкою

 Зірка і фіналістка третього сезону популярного українського шоу «Холостяк» Яна Станішевська похвалилася своєю новою стрижкою.

Яна Станішевська, довгі і прекрасні локони якої протягом довгого часу були предметом заздрощів і захоплення, вирішила повернутися до свого природного способу – дівчина позбулася нарощеного волосся. Свій новий образ Яна Станішевська вирішила доповнити стильним фарбуванням. Красуня Яна пішла стопами голлівудських красунь і зробила модне омбре.

Нагадуємо, що Яна Станішевська потрапила до фіналу третього сезону шоу «Холостяк», однак у підсумку Андрій Іскорнев зробив вибір на користь Анни Козир, яка також вийшла у фінал шоу. Щоправда, на жаль, Андрій не залишився ні з Яною, ні з Анною, так як у нього почалися серйозні відносини з іншою учасницею шоу «Холостяк» Іриною Скориковою.

До слова, з того моменту пройшло вже чимало часу, а Яна та Анна довгий час не підтримували зв’язку. І лише нещодавно стало відомо про те, що дівчата зуміли забути минуле, зустрілися в Києві, побалакали і навіть зробили кілька спільних фото на пам’ять.

За матеріалами: Viva!

Читайте також: