fbpx
Події

У Таїланді з затонулого порома врятували 209 людей

Як повідомив у нічному випуску новин Третій національний телеканал Таїланду, рятувальники врятували і доставили на берег з місця затоплення порома Ko Larn Travel-1 209 осіб, з яких 15 перебувають у важкому стані. Пізно ввечері рятувальна операція була перервана, але вранці поновилася.

Передбачається, що пором, розрахований на 150 – 170 осіб, був сильно перевантажений, і трагедія сталася, швидше за все, через це. На місці події крім берегових рятувальників працюють сили морської поліції і військовослужбовців військово-морських сил Таїланду.

Читайте також:  В жахливому ДТП загинув мешканець Прикарпаття

Як повідомляють очевидці, пором Ko Larn Travel-1 вийшов близько 17 години за місцевим часом з острова Ко Лан в Сіамській затоці, перед цим прийнявши на борт туристів, які відпочивали протягом дня на острові. Оскільки цього дня це був останній рейс з острова на материк в Паттайї, обидві палуби порома були переповнені.

Читайте також:  В жахливому ДТП загинув мешканець Прикарпаття

У 500 метрах від острова і 7 кілометрах від Паттайї пором потрапив в хвилювання, через що почалася сильна бортова хитавиця, пором ліг на правий борт і затонув. У дев’ятирічної дитини, витягнутої з води і імовірно росіянина, лікарі констатували смерть головного мозку, повідомили в меморіальному госпіталі міста Паттайя.

У Таїланді з затонулого порома врятували 209 людей (відео):

За матеріалами: vesti.ru. Відео: rutv.ru

Читайте також: