fbpx
Політика

Сноуден опублікував у німецьких ЗМІ своє послання

У німецькому журналі Spiegel опублікували лист колишнього співробітника американських спецслужб Едварда Сноудена, адресований владі Німеччини. Примітно, що в Берлін цей документ привіз депутат Ганс-Крістіан Штребель.

У своєму посланні Едвард Сноуден написав, що скандал навколо діяльності американських спецслужб у результаті повинен принести користь суспільству, а точніше – змусити людей задуматися, яким чином вони можуть захистити себе від тотального шпигунства.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

Сноуден пише: "Наш моральний обов’язок – дбати про те, щоб наші закони і цінності обмежували програми стеження і захищали права всіх людей". Сам екс-розвідник з літа нинішнього року перебуває в Росії.

Днями його адвокат Анатолій Кучерена повідомив, що Сноуден влаштувався на роботу в якусь велику інтернет-компанію. У той же час, прес-служби "Яндекса", Mail.ru Group і "Афіші – Рамблер" заявили, що не брали Сноудена на роботу, а засновник мережі Вконтакте Павло Дуров сказав, що екс-співробітник АНБ відкинув його пропозицію про працевлаштування.

Читайте також:  «Брюссель грається з вогнем, він спокушає Бога», - прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан

Сноуден опублікував у німецьких ЗМІ своє послання (відео):

За матеріалами: vesti.ru. Відео: rutv.ru

Читайте також: