fbpx
Політика

Проти партії «УДАР» розгорнули провокаційну кампанію – Ковальчук

 Народний депутат України від фракції «УДАР» Віталій Ковальчук заявив, що представники правлячого режиму не стали зупинятися на прийнятті поправки до Податкового кодексу, яка була спрямована проти лідера партії «УДАР» Віталія Кличка, і продовжують поширювати відверту «чорнуху». 

За його словами, зараз в Україні розгорнули масштабну «антиударівську» провокаційну кампанію, за якою стоїть режим президента України Віктора Януковича. Як зазначив Віталій Ковальчук, її причина полягає в тому, що влада боїться програти на президентських виборах у 2015 році.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

Як повідомив нардеп, найгірше те, що брехливі листівки поширюють від імені інших опозиційних партій – «Свободи» і «Батьківщини».

«Ми впевнені, що все це робиться з метою розколоти і розсварити наші політичні сили. Заявляємо – не вийде!», – цитує слова Ковальчука прес-служба партії «УДАР».

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

Він запевнив, що всі спроби влади в кінцевому результаті ні до чого не приведуть. Депутат також упевнений, що поразка, зрештою, наздожене Януковича, оскільки той не зуміє перемогти Кличка на президентських виборах.

Читайте також: