fbpx
Політика

В Україні незабаром перестануть виплачувати пенсії – КПУ

  Народний депутат від фракції КПУ Сергій Гордієнко допускає, що незабаром в Україні перестануть виплачувати пенсії, так само як не виплачуються зараз заробітні плати та соціальна допомога.

«Я впевнений, що у нас в країні існує загроза невиплати пенсій», – підкреслив нардеп.

За словами Гордієнка, ситуація доволі критична і якщо не буде ніяких запозичень, то піде заборгованість.

«Ганебний курс багатьох політиків призвів до того, що ми зруйнували основи економіки і постало питання, що ми не можемо нічого, тому що приватизували базові галузі народного господарства. Необхідно повернути Україні важку промисловість, хімічну промисловість, надра держави, те, що наповнює базовий бюджет і пенсійний фонд», – цитує слова депутата прес-служба КПУ.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

При цьому він зазначив, що, скільки б представники КПУ не намагалися включити ці питання до порядку денного, у парламенті їх все одно не підтримують.

Як нагадав Сергій Гордієнко, за прийняття пенсійної реформи в свій час проголосували Партія регіонів, блок Литвина і «Реформи заради майбутнього», в той час як проти висловилася лише КПУ.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

Також він звернув увагу на те, що український уряд, на тлі всіх цих подій, продовжує спекулювати державним бюджетом.

Читайте також: