fbpx
Новини світу

Сноуден знайшов роботу в Росії

За словами адвоката Анатолія Кучерени, його клієнт Едвард Сноуден, що отримав тимчасовий притулок на території Росії, влаштувався на роботу. Колишній співробітник ЦРУ займатиметься підтримкою одного з недержавних інтернет-сайтів. Само собою зрозуміло, в цілях безпеки не повідомляється, про який саме портал йдеться.
 
Ще в серпні роботу Сноудену пропонував засновник соціальної мережі «ВКонакте» Павло Дуров. На думку Дурова, Сноуден цілком би міг зайнятися захистом особистих даних користувачів найпопулярнійшої в Росії соцмережі. Засновник «ВКонтакте» направив американцеві відповідний лист, але Сноуден так і не дав своєї відповіді.
 
Нагадаємо, більше місяця побіжний співробітник американських спецслужб перебував в транзитній зоні московського аеропорту «Шереметьєво», куди прибув з Гонконгу, рятуючись від переслідування. На батьківщині проти нього порушено кілька кримінальних справ за розголошення секретної інформації. У серпні російська влада надала Едварду Сноудену тимчасовий притулок. У Москві його вже провідав батько, він залишився задоволений тим фактом, що його син перебуває в безпеці.

Читайте також:  Папа Римський заявив, що Україні час "викинути білий прапор" і почати переговори з росією

 

Дуров запропонував Сноудену роботу (відео):

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: