fbpx
Спорт

Плей-офф ЧС-2014. «Ми повинні здолати Францію», – Ярмоленко

В інтерв’ю французьким ЗМІ один з лідерів національної збірної України Андрій Ярмоленко поділився своїми очікуваннями від матчів плей – офф з «триколірними». Українець зазначив, що дивився жеребкування плей-офф ЧС-2014 з величезним інтересом, так як дуже хотілося дізнатися, хто попадеться Україні в стикових матчах.

«Якихось особливих переваг у мене не було, хоча збірна Франції таки виділялася на тлі інших команд», – розповів Ярмоленко.

Безумовно, запевнив Андрій, зараз ніхто не заперечує, що французька збірна – це серйозний суперник. Проте на стадії плей-офф, коли і вирішується доля путівки до Бразилії, немає слабких команд.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

Ярмоленко підкреслив, що всі футболісти збірної будуть намагатися показати найкращі якості в матчах з Францією, щоб Україна була представлена ​​в Бразилії на чемпіонаті світу.

«Є передчуття, що буде щось грандіозне. На нас чекають дуже важливі матчі. Вже зараз, задовго до стартового свистка, мені дзвонять знайомі. Вони цікавляться, чи готовий я на ці матчі, чи налаштований. Тому ажіотаж відчувається вже зараз. Для футболіста ж грати в подібних матчах – це мрія ! », – Розповів Андрій.

На його думку, у команди Фоменка є шанси в протистоянні з Францією. Крім того, повідав Андрій, коли Михайло Фоменко прийшов у збірну, команда стала більш детально розбирати суперників.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

« А якою зброєю перемагати? Так, зараз у збірної Франції дуже багато хороших гравців, які виступають в топ-чемпіонатах Європи та захищають кольори багатьох провідних клубів», – нагадав Ярмоленко.

Однак, підкреслив він, збірна України – не «хлопчики для биття». Зараз у складі збірної є як молоді футболісти, так і досвідчені.

«За рахунок нашого духу і згуртування колективу ми повинні здолати Францію», – додав Ярмоленко.

За матеріалами: fcdynamo.kiev.ua

Читайте також: