fbpx
Політика

Глава ОВК на 94-му окрузі пообіцяв перемогу регіоналу – Ляшко

 Народний депутат України, лідер Радикальної партії Олег Ляшко написав на своїй сторінці в Facebook, що глава Окружної виборчої комісії на 94-му окрузі Дмитро Деревенець в присутності більш ніж ста осіб пообіцяв забезпечити перемогу кандидату від Партії регіонів Руслану Бадаєву.

«Навіщо тоді взагалі організовувати фарс під назвою «день голосування»? Глава ОВК вже гарантує перемогу провладному кандидату за рахунок адмінресурсу та фальсифікацій», – зазначив Ляшко.

При цьому він висловив упевненість, що в чесній боротьбі Бадаєв не зміг ми здолати кандидата від Радикальної партії Андрія Лозового.

Читайте також:  В Закарпатському угорському інституті влаштували освітянську конференцію але не обійшлося без орбанської пропаганди

Посилаючись на достовірні джерела, Олег Ляшко повідомив, що днями в одному ресторані зібрали начальство Васильківського району, де губернатор Київської області Анатолій Присяжнюк представив «молочного» магната, чеченця Руслана Бадаєва як кандидата від влади.

«Губернатор наказав чиновникам зробити все можливе для його перемоги», – додав Ляшко.

Також він зазначив, що на цьому заході був відсутній мер Василькова Сабадаш. На його думку, той просто хоче уникнути в майбутньому відповідальності за фальсифікації і тому не з’явився в ресторан.

Як повідомив Ляшко, саме на цій зустрічі Деревенець і пообіцяв забезпечити Бадаєву перемогу.

Читайте також:  Фіцо каже, що Чехія поставила під загрозу відносини зі Словаччиною через Україну

«Нинішня влада заявляє про євроінтеграцію. Яка в… євроінтеграція, якщо вибори на проблемних округах знову фальсифікують?! Причому задовго до вирішального дня», – заявив лідер Радикальної партії.

За словами Ляшка, для нього справа честі покласти край цьому беззаконню і тому він має намір вимагати, щоб керівництво Центрвиборчкому замінило фальсифікатора Деревенця.

«Якщо це не зроблять вони, то я з однодумцями сам рознесу цю прокляту ОВК кувалдою », – запевнив Олег Ляшко.

Читайте також: