fbpx
Футбол

Бекхем має намір створити свій власний футбольний клуб

Знаменитий британський футболіст Девід Бекхем, який минулого літа ухвалив рішення завершити свою спортивну кар’єру, вирішив створити свій власний футбольний клуб, але не на батьківщині, а в США. За задумом футболіста, Клуб Девіда базуватиметься в адміністративному центрі штату Флорида – Майамі і стане членом північноамериканської МЛС.

Як повідомляють місцеві ЗМІ, швидше за все американське місто Майамі було обране колишнім капітаном збірної Англії Девідом Бекхемом для створення власної команди через те, що він грав з 2007 до 2012 року у складі клубу МЛС "Лос-Анджелес Гелаксі", і в його контракті з лігою передбачалося право створення ним нової команди МЛС і можливість стати її співвласником.

Про завершення своєї кар’єри Бекхем оголосив після закінчення сезону-2012/13, в той час, коли він грав за французький "Парі Сен-Жермен".

За інформацією з американської преси, після завершення кар’єри Бекхем активно займався тим, що вивчав можливість створення власної команди в США. Зокрема, стало відомо, що саме з цією метою він відвідував Майамі, де зустрічався з представниками місцевої влади. За прикидками фахівців, на створення нового клубу буде потрібно кілька сотень мільйонів доларів, які Бекхем планує залучити від декількох інвесторів, серед яких називають продюсера Саймона Фуллера, творця популярного співочого телешоу "Амерікен Айдол".

У той же час, наголошується, що поки ця новина належить до розряду чуток, так як для створення клубу Бекхему та його партнерам ще належить отримати дозвіл від МЛС.

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: