fbpx
Політика

Бригинець вважає, що ніякої євроінтеграції не буде

 Народний депутат України від фракції «Батьківщина» Олександр Бригинець вирішив дати власний прогноз щодо того, що чекає Україну на саміті у Вільнюсі. Зокрема, як припускає нардеп, Угода про асоціацію з Євросоюзом буде підписана, проте ніякої євроінтеграції насправді не буде.

За його словами, зараз Україна готується до фіктивного шлюбу з Європою.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

«У кожного (і у Європи, і у Януковича) свій інтерес в ньому, але діти від таких відносин не народжуються», – написав Олександр Бригинець на своїй сторінці в Facebook.

При цьому він не став вдаватися в подробиці того, чому так вважає.

Слід нагадати, що підписання Угоди про асоціацію між Україною та Євросоюзом може відбутися на саміті «Східного партнерства», який проходитиме в листопаді у Вільнюсі.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

Україна, як відомо, вже виконала більшу частину вимог Європейського союзу, хоча одне з головних питань, а саме звільнення Юлії Тимошенко, як і раніше залишається невирішеним.

Читайте також: