fbpx
Політика

Опозиція не зацікавлена у звільненні Тимошенко – Олійник

 Народний депутат України від фракції Партії регіонів Володимир Олійник заявив, що ні на одному засіданні Комісії з питань помилування більше не буде розглядатися питання Юлії Тимошенко, оскільки відповідне рішення вже було прийнято раніше.

 За його словами, неспроста законодавство вимагає відбуття хоча б половини терміну ув’язнення, оскільки в іншому випадку можна було б помилувати злочинця відразу після винесення вироку.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

 Також Володимир Олійник зазначив, що Юлія Тимошенко є не єдиною, хто розраховує на помилування.

 Крім того, він нагадав, що комісія може розглядати лише питання звичайного помилування, а не помилування заради лікування.

 Як повідомив Олійник, Партія регіонів вже пропонувала опозиції вирішити цю проблему шляхом розробки відповідного законопроекту, але небажання вносити його до порядку денного свідчить про те, що опозиціонери не зацікавлені ні у звільненні Тимошенко, ні в євроінтеграції.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

 «Наші опоненти сьогодні перестали бути опозицією до влади і стали опозицією до народу і до Європи. Побачити на волі Юлію Тимошенко їм просто невигідно, їм вигідно зірвати саміт у Вільнюсі, оскільки у разі підписання Угоди про асоціацію Україна отримає міжнародну підтримку і визнання», – підкреслив нардеп.

Читайте також: