fbpx
Політика

У ВРУ будівельники замість мармуру використовували гіпс – Мірошниченко

  Як розповів народний депутат України від фракції «Свобода» Ігор Мірошниченко, на перший погляд може здатися, що сесійна зала Верховної Ради України прикрашена дорогим мармуром, однак насправді це зовсім не так. За його словами, це не що інше, як оптичний обман.

Депутат повідомив, що замість мармуру будівельники використовували звичайний гіпс і венеціанську штукатурку. На доказ своїх слів він навіть доклав фотографію парапету, від якого відбитий невеликий шматок.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

«Це свідчить про те, що попередники нинішніх нащадків червоних окупантів, комуністів, не гребували розкраданнями бюджету ще в ті, злощасні часи, списуючи гроші на квадратні кілометри неіснуючого в обробці парламенту матеріалу», – написав Мірошниченко в Facebook.

За словами депутата, «симоненки» засвоїли урок своїх попередників на відмінно, от тільки красти і брехати разом з регіоналами вони навчилися набагато краще.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

Читайте також: