fbpx
Політика

Заяви Рудьковського про вихід з «Партії регіонів» немає

Народний депутат від фракції «Партії регіонів», глава регламентного комітету Володимир Макеєнко стверджує, що ніякої заяви про вихід нардепа Миколи Рудьковського немає.

«Він (Микола Рудьковський) обраний керівником Соціалістичної партії. Він зайнятий розвитком нової партії. У регламентному комітеті заяви про його вихід з фракції немає, письмової заяви немає. Письмової заяви не існує, і вона не проходила жодної реєстрації», – заявив Володимир Макеєнко.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

Як відомо, 18 жовтня Микола Рудьковський зареєстрував у Верховній Раді законопроект щодо правового регулювання лікування засуджених за кордоном. Щоправда, наступного дня документ зник з сайту парламенту. Як пояснив пізніше спікер, нардеп відкликав його у зв’язку недоробкою. У той же час регіонал Володимир Олійник заявив, що перед реєстрацією свого законопроекту Микола Рудьковський написав заяву про вихід з фракції «Партії регіонів».

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

За матеріалами: pravda.com.ua

Читайте також: