fbpx
Політика

Кость Бондаренко: “Нічого дивного в тому, що Маркова перевезли в Київ”

Затримання колишнього народного депутата України Ігоря Маркова свідчить про те, що кожен повинен відповідати за гріхи минулого. За словами політолога Костя Бондаренка, довгий час гріхи не можуть залишатися безкарними.
 
"Чому Маркову так пізно почали інкримінувати вчинки, які були здійснені ще в далекому 2007 році, це вже питання до представників правоохоронних органів. На данний момент я лише можу припустити, що таким чином вони хочуть продемонструвати, що жодні гріхи, скоєні в минулому, не залишаться безкарними", – прокоментував ситуацію політолог Кость Бондаренко.
 
На думку експерта, той факт, що розслідуванням даної кримінальної справи щодо колишнього народного депутата Ігоря Маркова займається саме Головне слідче управління МВС України, може означати лише одне – людьми такого високого рангу повинні займатися безпосередньо керівники складу правоохоронних органів.
 
"Марков, хоч і колишній, але все ж народний депутат. Так що нічого дивного в тому, що його перевезли до Києва, я не спостерігаю" , – підсумував Бондаренко.

Читайте також:  Російський «православний джихад» або орда іде на Захід

 

Арешт Ігоря Маркова (відео):

За матеріалами: obozrevatel.com

Читайте також: