fbpx
Шоу-бізнес

Юлія Савичева зібралася заміж

  Популярна російська співачка Юлія Савичева готується до весілля.

Юлія вирішила зв’язати себе узами шлюбу зі своїм давнім коханим, музикантом і композитором Олександром Аршиновим, з яким зустрічається вже цілих 10 років. Як говорить закохана пара, планується не тільки реєстрація шлюбу в РАГСі, а й вінчання.

Олександр Аршинов розповів в одному з інтерв’ю: «Весілля буде наступного року. Але є світська церемонія, а є вінчання. Для нас з Юлькою як для людей віруючих вінчання набагато важливіше за штампи і банкет в ресторані. Ми 10 років духовно готувалися саме до такого кроку, після якого шляху назад точно не буде».

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

Також він повідав, що в їх з Юлією житті було все, і пристрасна закоханість, і розчарування і навіть кризи відносин, проте в результаті вони просто усвідомили, що повинні бути разом. Він також додав: «Багато людей розлучаються, тому що розчаровуються, коли відносини стають менш пристрасними. У нас все не так – за десять років ми немов приросли один до одного…».

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

До слова, Юлія Савичева і Олександр Аршинов познайомилися, коли співачка брала участь у шоу «Фабрика зірок-2». Юлії тоді було всього 16 років. Олександр ж, якому на той момент було 18 років, вже був солістом альтернативної музичної групи. Через всього 2 роки відносин, молоді люди почали жити разом. Сама Юлія Савичева сказала: «Ми разом вже 10 років, а здається, ніби тільки вчора познайомилися…».

За матеріалами: dni.ru

Читайте також: