fbpx
Політика

«Онищенко може дати фору багатьом молодшим чиновникам», – «Єдина Росія»

Віце-спікер Державної думи від фракції «Єдина Росія» Сергій Железняк прокоментував відхід Геннадія Онищенка з посади керівника Росспоживнагляду. Зокрема, Сергій Железняк назвав Геннадія Онищенка унікальним фахівцем, а його відхід з поста глави Росспоживнагляду – повною несподіванкою. «Єдинорос» висловив сподівання, що досвід колишнього головного санітарного лікаря Росії буде затребуваний в новому керівництві Росспоживнагляду.

«Для нас відхід Геннадія Онищенка є несподіваним. Незважаючи на свій вік, він може дати фору багатьом молодшим чиновникам за працьовитістю і активністю», – розповів Сергій Железняк в інтерв’ю.

За словами віце-спікера Держдуми, Геннадій Онищенко за весь час перебування на цій посаді створив у Росії дуже серйозну службу. Крім того, запевняє політик, екс-глава Росспоживнагляду принципово відстоював свою позицію щодо захисту російських громадян.

Читайте також:  ІПСО рф лякає угорців батальйоном "Айдар"

«Незалежно від ставлення тих чи інших експертів до нього, ніхто не ставив під сумнів його працездатність і професіоналізм. Я сподіваюся, що досвід Онищенка буде затребуваний, і одним з підтверджень цього є те, що на цю посаду була призначена його заступник Попова, яка буде задіювати унікальний професійний досвід, який зараз є у Геннадія Онищенка», – додав Железняк.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

Сергій Железняк вважає, що досвід «яскравого чиновника» як і раніше буде затребуваний в російському парламенті під час розгляду профільних законопроектів.

«Безсумнівно, Онищенко є одним з найбільш серйозних фахівців у своїй темі», – підсумував політик.

Відзначимо, що Онищенко вже прокоментував свою відставку з поста глави Росспоживнагляду.

«Дивний персонаж, який зробив цю заяву, не належить до людей, що приймають рішення», – заявив Онищенко.

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: