fbpx
Шоу-бізнес

Мати Кім Кардашьян показала фото дочки до пластики

  Кім Кардашьян 21 жовтня відзначала своє 33 -річчя і, звичайно ж, приймала привітання від шанувальників, фанатів і членів сім’ї, зокремаі і через соціальні мережі. Чи не найбільш оригінальним і незвичайним поздоровленням стало привітання від мами Кім, телеведучої Кріс Дженнер.

Багатодітна мама поділилася зі своїми шанувальниками і шанувальниками Кім фотографією, на якій зображена вона і Кім ще до пластичних операцій. У героїнь знімка, варто визнати, не дуже то й легковпізнати нинішніх зірок телебачення.

Незважаючи на це, сама Кріс Дженнер зізналася, що завжди любила середню з дочок від першого шлюбу і вважає її «світлом свого життя». Кріс Дженнер написала: «З днем ​​народження, Кімберлі! Я пам’ятаю той день, коли ти народилася так, наче він був учора – ти в своєму рожевому атласному платтячку і всі такі схвильовані знайомством з тобою».

Також Дженнер зізналася, що тепер з великим задоволенням спостерігає за тим, як росте і розквітає її кровинка в ролі матері. Вона написала: «Ти одна з найсильніших і найсміливіших жінок, яких я знаю, і я вчуся чомусь новому про любов і силу щодня, проведеного з тобою», додавши, що вона пишається кожним днем з такою дочкою.

За матеріалами: story.com.ua

Читайте також: