fbpx
Політика

У Верховній Раді не вистачає голосів для ухвалення закону про прокуратуру

Парламентській більшості не вистачає голосів для ухвалення закону про прокуратуру, оскільки Комуністична партія України раніше відмовилася голосувати за всі євроінтеграційні законопроекти. У зв’язку з цим регіонали просять консолідувати всі політичні сили у Верховній Раді і таки прийняти такий важливий для майбутнього України закон. Це стосується і розгляду проекту, що дозволяє Тимошенко відправитися на лікування за кордон. Про це в ході брифінгу в парламенті заявив лідер фракції «Партії регіонів» Олександр Єфремов. За його словами, тільки за умови, що всі, зокрема, і представники опозиції, будуть голосувати консолідовано, за даними законопроектів вдасться досягти консенсусу.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

Раніше Олександр Єфремов заявляв, що до саміту «Східного партнерства» (який запланований на 28-29 листопада 2013 року у Вільнюсі) Верховній Раді залишилося прийняти всього лише два закони, необхідних для євроінтеграції України. За прогнозами регіонала законопроект про прокуратуру нардепи зможуть розглянути в найближчі тижні роботи парламенту.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

За матеріалами: РБК-Україна

Читайте також: