fbpx
Політика

М. Чечетов: Європа стривожена і схвильована неонацистською символікою на стадіоні у Львові

Європа стривожена і схвильована неонацистською символікою на стадіоні у Львові, а також маршем крайніх ультранаціоналістів на Хрещатику за участю добре підготовлених груп штурмовиків і бойовиків. Про це, виступаючи з трибуни Верховної Ради заявив народний депутат України, перший заступник Голови парламентської фракції Партії Регіонів Михайло Чечетов.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

"Якщо хтось думає, що Україна під прапором неонацизму, антисемітизму та расизму може увійти до цивілізованої Європи, яка і сьогодні вдячна радянському солдату, який врятував світ від фашистської чуми, – то цього не буде. Якщо громадськість, український політикум не дадуть належної оцінки цим подіям, то двері демократичної Європи для нас можуть закритися раз і назавжди", – зазначив політик.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

Він висловив переконання, що мудрий український народ поставить на місце знахабнілих молодих людей і збереже європейську перспективу для України.

Джерело: УНН

Читайте також: