fbpx
Кінотеатри

Тім Бертон готовий зайнятися сіквелом «Бітлджуса»

 У Голлівуді вже досить давно намагаються запустити у виробництво сіквел чорної комедії 1988 року «Бітлджус», проте режисер першої частини Тім Бертон постійно уникав розмов на цю тему. Тепер же просочилися чутки про те, що Тім Бертон все ж зважився на постановку фільму і вже приступив до переговорів зі студією.

Слід зауважити, що фільм «Бітлджус» з часом отримав статус культового. Головні ролі в ньому виконали Джина Девіс, Алек Болдуін і Майкл Кітон. Фільм розповідав історію загиблої молодої пари, яка намагалася вигнати зі свого будинку нових жителів і для цього скористалася послугами примари на ім’я Бітлджус, але замість допомоги вони зіткнулися лише з великими неприємностями.

При своєму 13-мільйонному бюджеті фільм заробив у прокаті 70 мільйонів і навіть був удостоєний «Оскара» в номінації «Кращий грим».

Зірки першого фільму раніше вже говорили про свою готовність зніматися в сіквелі, тому тепер вся надія на Тіма Бертона. Режисер ще не визначився зі своїм наступним проектом і не виключено, що ним стане саме таки «Бітлджус 2».

Читайте також: