fbpx
Політика

Син Януковича залишився задоволений поїздкою до Китаю

 Син президента України, Віктор Вікторович Янукович, на своїй сторінці в Facebook висловив подяку колегам з Китаю за ті два дні, які він провів у цій країні. За словами Януковича- молодшого, його прийняли з вражаючою гостинністю.

Як зазначив Віктор Вікторович Янукович, незважаючи на те, що він провів так мало часу в Китаї, ця країна все одно залишила дуже приємні враження.

Він також повідомив, що дуже радий, що за результатами переговорів вдалося налагодити співпрацю між Україною та Китаєм у галузі кінематографії.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

«У рамках зустрічей із заступником міністра Головного управління преси, публікацій, радіо, кіно і телебачення КНР – Тун Ганном та головою Державного управління з питань кіно КНР – Чжан Хунфеном, було досягнуто взаєморозуміння між Державним агентством України з питань кіно та Головним управлінням преси, публікацій, радіо, кіно і телебачення Китаю, результатом якого і стало підписання Меморандуму між нашими країнами про співробітництво та взаємну допомогу», – написав Янукович-молодший.

Читайте також:  Головний закарпатський русин в москві зустрівся з капеланом путінської армії

Віктор Вікторович Янукович вважає, що Україна і Китай можуть ще багато чому навчитися один в одного, а співпраця у кіновиробництві є черговим кроком до поліпшення взаєморозуміння між країнами.

За його словами, кіно – це засіб громадянської дипломатії, яке дозволяє знайти спільну мову не чиновникам, а простим громадянам.

«Сподіваюся, що підписання цього Меморандуму прискорить цей процес!», – додав він.

Читайте також: