fbpx
Кінотеатри

Ніколь Кідман вирушила до Австралії на зйомки трилера Strangerland

Голлівудських акторів австралійського походження потягнуло на батьківщину. І справа не тільки в зові крові, головним чином, доторкнутися до історичних коренів Ніколь Кідман, Хьюго Вівінга і Гая Пірса змусив новий проект, в якому вони погодилися взяти участь. «Австралійська трійця» зніметься в загадковому трилері Strangerland (можна перекласти як «Країна незнайомців»).

У фільмі розповідається про сімейну пару, яка втратила свою дитину і відправилася на її пошуки. Режисером картини призначений Кім Фаррант, а сценарій напишуть Фіона Серес і Майкл Кініронс. Компанія Screen Australia виділила на реалізацію інді-проекту більш 30 000 000 доларів. Продюсери впевнені, що майбутня стрічка має хороший потенціал і, можливо, «вистрілить» на кінофестивалях. Про терміни виходу трилера Strangerland на широкі екрани поки невідомо.

Однією з останніх картин за участю Ніколь Кідман на сьогоднішній день є фільм «Відплата» режисера Джонатана Теплицькі. Ця стрічка – екранізація однойменного автобіографічного бестселера Еріка Ломакса.

За матеріалами: film.ru

Читайте також: