fbpx
Політика

Арбузов закликає парламентаріїв не політизувати ряд важливих питань соціально-економічної ситуації країни

  Перший віце-прем’єр-міністр України Сергій Арбузов закликає парламентаріїв не політизувати ряд важливих питань, щодо соціально-економічної ситуації країни.

"Щодо ряду питань, які прозвучали на адресу уряду: це питання про роботу казначейства, питання про зниження показників економіки і соціальних виплат. Для цього є година запитань до уряду , ми підготуємося в п’ятницю, і будемо відповідати на ці питання. Але я хотів би підкреслити одне – для мене це все звучить дуже дивно, коли одна і та ж особа говорить: "Чому ви не знижуєте тиск на бізнес?", і тут же запитує: "А де дохідна частина бюджету?"; в світі – криза, і тут же питають: "А чому криза в Україні?" . Всі ці питання потрібно вирішувати професійно, розбиратися і шукати рішення, а не робити політичні заяви", – сказав С. Арбузов у ​​ході засідання погоджувальної ради керівників фракцій і комітетів Верховної Ради України в понеділок у Києві.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

При цьому він підкреслив, що уряд сьогодні спрямовує до парламенту саме ті законопроекти, які необхідні для того, щоб вирішити всі ці проблемні питання.

Джерело: Інтерфакс-Україна

Читайте також: