fbpx
Політика

Крім Маргвелашвілі, всі є гротескними фігурами – Хаїндрава

 Як повідомив сьогодні, 21 жовтня, режисер Гога Хаїндрава у прес – клубі інформаційного агентства «Пірвелі», всі кандидати в президенти, крім Маргвелашвілі, є гротескними фігурами.

 «Яка у нас картина на сьогодні? Давид Бакрадзе є кандидатом від терористичної організації «Єдиний національний рух». Ніно Бурджанадзе є частиною цієї організації, точно так само, як і сам Бакрадзе. Одна лише різниця. Як тільки справа торкнулася її особистих інтересів, вона раптом стала в опозицію до цієї організації. Чи достойно це поваги – судити через кілька днів виборцю. Всі вони є ніким іншим як гротескними фігурами», – заявив Хаїндрава.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

 За словами режисера, Георгій Маргвелашвілі є «світлою крапкою і завтрашнім днем Грузії».

 Можливість другого туру президентських виборів Гога Хаїндрава виключає.

 Нагадаємо, що вибори президента Грузії відбудуться цієї неділі, 27 жовтня. На думку спостерігачів, передвиборна кампанія, на відміну від колишніх виборів, проходить без особливого ажіотажу.

 З 23 кандидатів з великим відривом лідирують: Георгій Маргвелашвілі – правляча коаліція «Грузинська мрія», Давид Бакрадзе – партія Михайла Саакашвілі «Єдиний національний рух») і віце-спікер парламенту з тріо революції троянд Ніно Бурджанадзе – «Демократичний рух – «Єдина Грузія».

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

 Сам чинний президент Саакашвілі, відповідно до Конституції Грузії, взяти участь у президентських виборах не зможе, так як знаходиться на своїй посаді вже другий термін.

 Чинний прем’єр – міністр Грузії, мільярдер Бідзіна Іванішвілі заявляв неодноразово, що після закінчення президентських виборів, він піде з політики. Особа його наступника на пост прем’єр – міністра залишається також під питанням.

Іванішвілі: піти не можна залишитися (відео): 

За матеріалами: Грузия Онлайн

Читайте також: